Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: kalispera
exo condroler to Pioneer XDJ-XZ . ke pezo me mac book pro m4 16gb tahoe 26.0.1 ..
mou kani thorivo triximo ston ixo otan ta komatia einai sto xamilo diladi otan xekina to komati . otan beni to bit den akougete to triximo ... ke otan pezi to komati kapies fores ke pao na fortoso alo komati na pexo kani ena mikro kopsimostin mousiki gia deuterolepto. mporite na me boithisete? den einai apo reumata giati to kani pandou opou pezo. exo kani tis teleutees anavatmisis sto programa ke sto kondroler....

Posted Thu 06 Aug 26 @ 2:49 pm
Καλημέρα.

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις στα Ελληνικά..
Ξύπνησα και νόμιζα ότι έχουμε 1999..

Τώρα στο πρόβλημα σου:
1) Το πρόβλημα συμβαίνει και όταν το MAC τρέχει από μπαταρία και όταν τρέχει από ρεύμα;
2) Τα τραγούδια σου είναι σε εξωτερικό δίσκο ή σε εσωτερικό;
3) Χρησιμοποιείς κάποιο USB hub ή αντάπτορα από USB C σε USB A ?
4) Δοκίμασες όλες τις θύρες USB ?

Καλημέρα. Το πρόβλημα το κάνει ακόμα κι αν είμαι στο ρεύμα ή αν δουλεύει με μπαταρία . Τα τραγούδια είναι σε εξωτερικό δίσκο Lexar NM790 M2 NVMe SSD . Δουλεύω χρόνια με εξωτερικούς δίσκους και δεν είχα κανένα πρόβλημα αυτό μου το κάνει μετά από τις τρεις αναβαθμίσεις του προγράμματος και μετά.. δεν χρησιμοποιώ Hub ούτε κανέναν αντάπτορα. Κατευθείαν το controller πάει στο λάπτοπ και ο σκληρός δίσκος πάει στο λάπτοπ . Περίπου μου το κάνει τους τελευταίους τέσσερις μήνες περίπου πέντε μετά από τις τελευταίες 2 3 αναβαθμίσεις του προγράμματος. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε στον ήχο ούτε πουθενά το λάπτοπ είναι καινούργιο δεν έχει κλείσει χρόνο .

1) Δοκίμασε να αντιγράψεις μερικά τραγούδια στο δίσκο του MAC και να τα φορτώσεις από εκεί, να δεις αν το πρόβλημα φεύγει ή όχι

2) Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις προσωρινά τα stems να δεις αν το πρόβλημα φεύγει ή όχι

3) Δοκίμασε να αλλάξεις την ρύθμιση songLoadPriority σε low

4) Δοκίμασε να βάλεις τη ρύθμιση fluidAnalysis σε manual

5) Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο USB (ακόμα κι αν αυτό που έχεις είναι "καινούργιο" 10 ημερών)
Δεν είναι όλα τα καλώδια ίδια, και έχει τύχει πάνω από 2/3 φορές εδώ σε μέλη του forum καινούργια ακριβά καλώδια να βγάζουν πρόβλημα πάνω στο μήνα.. Οπότε ΜΗΝ παρακάμψεις έτσι απλά αυτή τη συμβουλή..

Καλησπέρα. Τα έκανα όλα αυτά. Όσο για τα καλώδια είχα τρία πήρα κι άλλο ένα τέταρτο καινούργιο και συνεχίζει και το κάνει . Και όλα τα παραπάνω που μου είπατε τα έκανα. Αυτό ξεκίνησε τελευταίους μήνες στις τελευταίες αναβαθμίσεις και μετά δεν το είχα ποτέ .