Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: ERROR ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
Καλησπέρα στην ομάδα . Μπορώ να ρωτήσω κάτι ? Παρατήρησα σήμερα που άνοιξα το virtual dj ότι φορτώνοντας κάποια κομμάτια δεν τα φορτωνε στα deck και μου εβγαζε error ? Ειναι κομματια που τα δουλευω και δε ξερω τι να κανω υπάρχει κάποια λύση ? Έχψω βγάλει τουλάχιστον 7 με 10 κομμάτια off . Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων !

Posted 3 days ago @ 5:27 pm
Το πιο πιθανό είναι ότι τα αρχεία αυτά δεν βρίσκονται πλέον στην διαδρομή που ήταν έιτε έχουν μετενομασθεί και η βάση δεδομέωνω ή οι διαδρομές που είναι αποθηκευμένες στις Λίστες δεν έχουν ενημερωθεί.

Άνοιξε ένα από αυτά στον Tag Editor και νομίζω ότι θα παρεις αρκετή πληροφορία σχετικά.

Αν θες βοήθεια σχετικά με το τι μπορείς να κάνεις, πόσταρε ένα δυο παραδείγματα με screenshots από τον tag Edfitor συτών.

Ευχαρσιτω πολύ για την άμεση απάντηση . Δεν εχει αλλαχτεί τίποτα ούτε το direction που είναι τα κομματια ούτε καποια ονομασια των κομματιων .

Καλημέρα , στο έχω στείλει στο email σου .

Έχεις πολλά τέτοια τραγούδια ? Ελπίζω όχι - θα καταλάβεις παρακάτω γιατί - αν είναι 7 με 10 όπως λες, είσαι ΟΚ.

Χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή για αλλαγές σε Tags κλπ ? Ίσως μεοτνομάσθηκαν στην πορεία, κάποιος converter από ένα τύπου αρχείου σε κάποιον άλλον που χρησιμοποίησες ?

Το συγκεκριμένο αρχείο δεν είναι ουσιαστικά mp3, αλλά m4a, οπότε και το VirtualDJ μπερδεύεται προσπαθώντας να διαβάσει ένα τύπο αρχείου με άλλα χαρακτηριστικά.

Είναι δύσκολο να κάνουμε αλλαγές στον κώδικα, οπότε θα χρειαστεί να κάνεις κάποια βήματα.

1. Κατεβάζεις το mp3Tag https://www.mp3tag.de/en/ (ή άλλο αντίστοιχο)
2, Δεξί κλικ από τον File Explorer (όχι από VDJ - αυτό μένει κλειστό) και επιλέγεις να το ανοίξες με τον mp3Tag
3. Δεξί κλικ στο τραγούδι και κάνεις "Αφαίρεση Ετικετών" (σημαντικό - δεν θα δουλέψει το επόμενο βήμα). Σε άλλες παρόμειες εφαρμογές, ονομάζονται id3Tag.
4. Μετονομάζεις το αρχείο από mp3 σε m4a
5. Επαναλαμβάνεις τα παραπάνω για όλα τα προβληματικά αρχεία.

Μετά από αυτά τα βήματα, τα τραγούδια θα ανοίγουν στο VirtualDJ.
Οι πληροφορίες όμως που είχες αποθηκεύσει στην βάση δεδομένων του VirtualDJ (Hotcues κλπ) δεν θα υπάρχουν πλέον, αφού το extension έχει αλλάξει - άρα και η συνολική διαδρομή του αρχείου- , οπότε θα πρέπει να τα ξαναπεράσεις.

Μπαμπη (καθαρα ενημερωτικα ρωταω) μεσα απο τον editor του vdj δινεται η δυνατοτητα να αλλαξει και filename k extension, αν το κανε απο κει ο φιλος δεν θα δουλευε? γιατι αν δουλευε λογικα δε θα χασει και οτι επιπλεον info εχει το κομματι..

;Οχι, πρέπει να καθαρίσουν όλες οι ετικέτες πρώτα, γιατί "δείχνουν" λανθασμένα ότι είναι mp3

Σε ευχαριστώ πολύ Μπάμπη !!! Εχθές έπαιζα σε ένα πάρτυ έβαλα αρκετά κομμάτια και σε ακόμα ένα διαπίστωσα αυτό το error σε κανένα άλλο . Ελπίζω να μην προχωρήσει και στα επόμενα τραγούδια . Θα κάνω αυτό που μου αναφέρεις ποιο πάνω ! Και ας χάσω τα cue κλπ θα τα φτιάξω πάλι !!