Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: Drivers problem
Και ξαφνικα αυτο... εκει που επαιζα προσεξα οτι καποιες φορες στο load του κομματιου μου εκανε ενα ψιλομαγκωμα στο κομματι που ηταν στον αερα... Ειχα χρονια να το δω αυτο..ανοιγω το ultilities της SR και βλεπω αυτο.. ξαναπερναω drivers και παλι τα ιδια!
ΜACBOOK PRO M4 16GB RAM
OS TAHOE 26.2

Edit Τωρα ειδα οτι οι drivers ειναι για SONOMA. Τι γινεται τωρα? Downgrade λογισμικο???

Posted Sun 25 Jan 26 @ 3:29 pm
λογικα downgrade... αυτο το πραγμα σκεφτομουν το σκ καθως εβλεπα τα reviews για το system one , και οτι χρησιμοποιει core audio drivers, και μιας που προλαβες και ποσταρες πρωτος σχετικα με τους drivers θα θελα και γω να ρωτησω αν (αν καταλαβα σωστα τουλαχιστον) οτι οι core audio ειναι αυτοι που βλεπει το μακ ως native και δε χρειαζεται να τους περασεις (δε ξερω αν το περιγραφω σωστα... οπως πχ κατι παλια vestax που se οποιο μακ λειτουργικο τα βαλεις βλεπει κανονικα την καρτα ηχου τους κλπ..)

εν τω μεταξυ ειχα πεσσει το σκ σε μια σελιδα που ειχε τα ongoing updates για το tahoe (την οποια για καποιο λογο δε μπορω να βρω τωρα) και θυμαμαι πως για την ddj1000 αλλα και την sr2 (και θυμαμαι χαρακτηριστικα την sr2 μιας και μου κανε εντυπωση γιατι για την rr δεν εγραφε τιποτα-μαλλον σταματαει η υποστηριξη) ελεγε πως ειναι ongoing progress μιας και εχουν κατι θεματα με random restarts.... οποτε περιμενε λιγο..

Τι να περιμένω; Έχω κάνει ήδη upgrade… σαν πρωτάρης την πάτησα

@PANOS https://www.pioneerdj.com/en/landing/support-for-macos-tahoe-26/ αυτό λές μάλλον
Και δίπλα στην SR2 έχει μία σημείωση ..
"*1)There's the severe problem that this model's audio driver's utility function freezes, and currently we're investigating to fix and update the driver."
Αρα υπάρχει ελπίδα, αλλά μάλλον μπορεί να πάρει χρόνο.

Αυτη ακριβως ελεγα Μπαμπη! και για την 1000 περιμενουμε... και οπως καταλαβαινουμε αν θελουμε να μαστε up 2 date με το λειτουργικο απο του χρονου πρεπει να ψαχνουμε κονσολα....

Pano εγω παντως Κυριακη θα κανω Downgrade...Δεν υπαρχει λογος να περιμενω κατι που δεν ξερει κανεις ποσο χρονο θα παρει , ουτε να παροπλισω ενα controller που το χρησιμοποιω 1 προς 10 σε αναλογια με την Flx10.. Ασε που δεν ξερω καν αν και με την FLX θα υπαρχει ή οχι θεμα...

Ok, εγινε downgrade και στα δυο λαπτοπ και τωρα μου βγαζει μηνυμα οτι η αδεια μου ειναι ενεργοποιημενη σε 4 υπολογιστες και να επικοινωνησω με την διευθυνση (Ακους Γιωργο. και Μπαμπη?)
Πως μπορω να διαγραψω τα αχρηστα και να μεινουν μονο αυτα τα δυο τα φρεσκα?

@ Dimitris_g... Έμαθα τα "καλά" τα νέα από τον Σπύρο, καθότι είχα να μπω καιρό στο forum και εσύ (φυσικά) που να τα ξεστομίσεις... Μόνο όταν χάνει ο ΠΑΟ ξέρεις να μας παίρνεις τηλέφωνο... :-)))

Theios Giorgos wrote :
@ Dimitris_g... Έμαθα τα "καλά" τα νέα από τον Σπύρο, καθότι είχα να μπω καιρό στο forum και εσύ (φυσικά) που να τα ξεστομίσεις... Μόνο όταν χάνει ο ΠΑΟ ξέρεις να μας παίρνεις τηλέφωνο... :-)))

Αμα σε επαιρνα καθε φορα που χανει ο Παο θα ειμαστε ολη μερα στα τηλεφωνα...

Τωρα εχω αυτο και στα δυο λαπτοπ... Εσβησα τα αρχεια Licence κι εκανα απ την αρχη συνδεση αλλα παλι τα ιδια... πως να διαγραψω τα προηγουμενα?

Ασ' το και θα κάνει cool down μόνο του σε μερικές μέρες. Δεν σε πειράζει σε κάτι σε αυτή την φάση