Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: Μ4 Επεξεργαστης
Καλησπερα παιδια, δουλευει κανεις με Μac M4? ειναι ολα οκ με το προγραμμα? Ειμαι σε αναζητηση καινουριου λαπτοπ και μαλλον παω προς τα εκει

Posted Fri 27 Jun 25 @ 9:47 pm
αντε πηγαινε για να παω και γω!!

Πήγα. Εχω παίξει τρεις φορές και είναι σφαίρα. Το παραμικρό θέμα. (Μην το ματιάσω, δαγκώνω γλώσσα!)

για πες με ποια specs πηρες

Για όσους στο μέλλον θελήσουν να πάνε σε καλύτερο Mac επεξεργαστή να γνωρίζετε ότι πηγαίνοντας από Μ1 σε νεότερο πχ Μ2, Μ3, Μ4, θα πάρετε περισσότερους πηρήνες επεξεργαστή (CPU) αλλά όχι και αντίστοιχους πυρήνες γραφικων (GPU).
Αυτό σημαίνει ότι αν οι λόγοι της αναβάθμισης είναι το Video και τα real-time Stems, δεν θα δείτε μεγάλη διαφορά.
Αν όμως πάτε σε Pro ή ακομα και Max επεξεργαστή, ακόμα και αν είναι προηγούμενης σειρά Μ, τα αποτελέσματα στο video και Stems θα είναι πολύ καλύτερα.

Κρατώ κάποια στατιστικά για ταχύτητες υπολογισμού Stems - δυστηχώς δεν έχω καταφέρει να μζέψω για όλα τα μοντέλα, σπλά για να πάρετε μία ιδεα...
M1 : 10x
M1 Pro : 19x
M1 Max : 25x
M2 : 15x
M2 Max : 31x
M3 Pro : 26x
M4 : 20x

;Οπως βλέπετε ένα Μ3 Pro έχει μεγαλύτερη ταχύτητα στα Stems από το Μ4
Φυσικά το κόστος θα είναι και ανάλογο ;)

Μπαμπη τι καλά να το είχες κάνει αυτό το post πριν το αγοράσω!!! Χαχαχαχα

Εμ κι εσύ δεν περίμενες λιγάκι, ρωτάς αν πρέπει να το πάρω και λογικά πρέπει να το πήρες μετά από 1-2 μέρες, μη πω και την ίδια :P

Δεν πειράζει, καλορίζικο !

Μετά από μια ώρα. Καιγόμουν. Το ξέκανα το άλλο. Αλλά είχα περιθώριο να ανέβω λίγο στην τιμή και να πήγαινα σε 24αρα ram και pro επεξεργαστή. Αν δηλαδή το ήξερα ότι έχει τόση διαφορά ο pro θα το είχα πάρει σίγουρα. Αντε μη βάλω καμία αγγελία τώρα χαχαχαχα

Μπαμπη εξαιρετικα ενδιαφερον το ποστ σου!!