Καλησπέρα ομάδα,
θα ήθελα να αναβαθμίσω το virtual στην τελευταία συμβατή ενημέρωση των high sierra.
Για να γίνει αυτό έχω κρατήσει back up database μέσω του προγράμματος και έχω τραβήξει σε εξωτερικό δίσκο και όλα τα orders όπου τα είχε τοποθετήσει.
το θέμα είναι ότι κάνω απεγκατάσταση το ήδη υπάρχον όπου λειτουργεί άψογα ή τα χρησιμοποιώ και τα 2?
όλη η διαδικασία γίνεται σε macbook pro 13inch με τα εξής χαρακτηριστικά
2.7 GHz Intel Core i7 processor
RAM 16 GB 1600 MHz DDR3
Original Disk 250 Gb Ssd
Secondary Disk 2 Tb mechanical 2 Tb
Intel HD Graphics 3000 512 MB Graphics Card Intel HD Graphics 3000 512 MB
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
θα ήθελα να αναβαθμίσω το virtual στην τελευταία συμβατή ενημέρωση των high sierra.
Για να γίνει αυτό έχω κρατήσει back up database μέσω του προγράμματος και έχω τραβήξει σε εξωτερικό δίσκο και όλα τα orders όπου τα είχε τοποθετήσει.
το θέμα είναι ότι κάνω απεγκατάσταση το ήδη υπάρχον όπου λειτουργεί άψογα ή τα χρησιμοποιώ και τα 2?
όλη η διαδικασία γίνεται σε macbook pro 13inch με τα εξής χαρακτηριστικά
2.7 GHz Intel Core i7 processor
RAM 16 GB 1600 MHz DDR3
Original Disk 250 Gb Ssd
Secondary Disk 2 Tb mechanical 2 Tb
Intel HD Graphics 3000 512 MB Graphics Card Intel HD Graphics 3000 512 MB
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
Posted 3 days ago @ 5:10 pm
Για να καταλάβω..
Έχεις MAC με High Sierra, και θες απλά να αναβαθμίσεις (ενημερώσεις) το VirtualDJ ?
Ποια έκδοση (αριθμό build) έχεις τώρα;
Ξέρεις φαντάζομαι οτι:
Α) Η μεγαλύτερη έκδοση που μπορείς να ενημερώσεις το VirtualDJ, σε High Sierra είναι η έκδοση 2023 build 7921 και
Β) Το MAC (με αυτή την έκδοση λειτουργικού) θεωρείται πλέον "δεινόσαυρος"
Αν αυτό που θες να κάνεις είναι απλά ενημέρωση στην build 7921, τότε απλά κάνεις εγκατάσταση από πάνω απ' οτι τρέχεις τώρα και είσαι έτοιμος.
Έχεις MAC με High Sierra, και θες απλά να αναβαθμίσεις (ενημερώσεις) το VirtualDJ ?
Ποια έκδοση (αριθμό build) έχεις τώρα;
Ξέρεις φαντάζομαι οτι:
Α) Η μεγαλύτερη έκδοση που μπορείς να ενημερώσεις το VirtualDJ, σε High Sierra είναι η έκδοση 2023 build 7921 και
Β) Το MAC (με αυτή την έκδοση λειτουργικού) θεωρείται πλέον "δεινόσαυρος"
Αν αυτό που θες να κάνεις είναι απλά ενημέρωση στην build 7921, τότε απλά κάνεις εγκατάσταση από πάνω απ' οτι τρέχεις τώρα και είσαι έτοιμος.
Posted 3 days ago @ 5:34 pm