Καλησπέρα παιδιά!! Έσκασε ο ssd μου...έβαλα νέο και πέρασα τα κομμάτια από τον εξωτερικό σκληρό ξανά...όμως δεν μου εμφανίζει τα que στα περισσότερα κομμάτια αν και πέρασα το backup της database ... το θετικό είναι πως έχω δεύτερο λάπτοπ και έχω ξανά την db...τι μπορώ να κάνω; Καλώ από εχθές τεχνικούς αλλά είπαν πως θέλει ειδικό στο πρόγραμμα για να μου πει!
Posted 3 days ago @ 6:35 pm
Μάλλον κάτι δεν έκανες σωστά.
Στα γρήγορα, το πιο πιθανό σενάριο είναι το εξής:
Στον παλιό σου υπολογιστή, ο φάκελος "Home" του VirtualDJ ήταν μέσα στα Documents.
Όμως εδώ και 2 χρόνια, ο φάκελος "Home" για καινούργιες εγκαταστάσεις είναι μέσα στο φάκελο C:\Users\User\Application Support
Επίσης όταν λες οτι επανέφερες την βάση από backup προφανώς δεν εννοείς το built-in backup/restore του VirtualDJ, αλλά οτι έβαλες πάλι τον φάκελο VirtualDJ μέσα στο φάκελο Documents.
Η γρήγορη λύση είναι να βάλεις το "backup" που κράτησες στον "σωστό" φάκελο.
Άνοιξε το VirtualDJ, άνοιξε τις ρυθμίσεις, πάτα "Επιλογές" και πάτα το μικρό γρανάζι κάτω δεξιά
Αυτό θα ανοίξει τον φάκελο με όλες τις ρυθμίσεις του προγράμματος.
Κλείσε το VirtualDJ
Βάλε τα αρχεία που είχες κάνει backup σε αυτό τον φάκελο.
Άνοιξε το πρόγραμμα ξανά και πρέπει να είσαι κομπλέ.
Σημείωση:
Αν εξακολουθεί και δεν σου εμφανίζει cues τότε μπορεί να φταίει οτι και η μουσική σου δεν είναι στη "σωστή" θέση.
Σε αυτή την περίπτωση ο σωστός τρόπος είναι να κάνεις backup και restore της database μέσα από το πρόγραμμα (που γενικά είναι και ο πιο σωστός τρόπος για περιπτώσεις σαν την δική σου)
Δοκίμασε τον "γρήγορο" τρόπο, κι αν δεν δουλέψει, πες μας να σου δώσουμε αναλυτικές οδηγίες και για τον άλλο
Στα γρήγορα, το πιο πιθανό σενάριο είναι το εξής:
Στον παλιό σου υπολογιστή, ο φάκελος "Home" του VirtualDJ ήταν μέσα στα Documents.
Όμως εδώ και 2 χρόνια, ο φάκελος "Home" για καινούργιες εγκαταστάσεις είναι μέσα στο φάκελο C:\Users\User\Application Support
Επίσης όταν λες οτι επανέφερες την βάση από backup προφανώς δεν εννοείς το built-in backup/restore του VirtualDJ, αλλά οτι έβαλες πάλι τον φάκελο VirtualDJ μέσα στο φάκελο Documents.
Η γρήγορη λύση είναι να βάλεις το "backup" που κράτησες στον "σωστό" φάκελο.
Άνοιξε το VirtualDJ, άνοιξε τις ρυθμίσεις, πάτα "Επιλογές" και πάτα το μικρό γρανάζι κάτω δεξιά

Αυτό θα ανοίξει τον φάκελο με όλες τις ρυθμίσεις του προγράμματος.
Κλείσε το VirtualDJ
Βάλε τα αρχεία που είχες κάνει backup σε αυτό τον φάκελο.
Άνοιξε το πρόγραμμα ξανά και πρέπει να είσαι κομπλέ.
Σημείωση:
Αν εξακολουθεί και δεν σου εμφανίζει cues τότε μπορεί να φταίει οτι και η μουσική σου δεν είναι στη "σωστή" θέση.
Σε αυτή την περίπτωση ο σωστός τρόπος είναι να κάνεις backup και restore της database μέσα από το πρόγραμμα (που γενικά είναι και ο πιο σωστός τρόπος για περιπτώσεις σαν την δική σου)
Δοκίμασε τον "γρήγορο" τρόπο, κι αν δεν δουλέψει, πες μας να σου δώσουμε αναλυτικές οδηγίες και για τον άλλο
Posted yesterday @ 4:21 pm