Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Αδυναμία σύνδεσης
Καλησπέρα σας σήμερα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα συνδέομαι κανονικά αλλα μετα από σχεδόν 2 λεπτά με πετάει εξω ξαναβάζω κωδικό και παλι τα ιδια!!!!
 

Posted Tue 31 Oct 23 @ 11:30 am
Αυτό που μπορώ να καταλάβω εγώ είναι οτι κάνεις login στο πρόγραμμα, αλλά αυτό για κάποιο λόγο κρασάρει κάνοντας scan κάποιο (προβληματικό μάλλον) κομμάτι.
Οπότε όταν το πρόγραμμα ανοίγει ξανά, σου ζητάει πάλι κωδικό.

1. Άνοιξε το πρόγραμμα, κάνε login και αφού κάνεις login κλείστο ξανά. Έτσι την επόμενη φορά που θα το ανοίξεις δεν θα σου ζητάει login

2. Αν κάνεις scan κομμάτια στο δίσκο σου, προσπάθησε να κάνεις λίγα κομμάτια κάθε φορά μέχρι να βρεις ποιο κομμάτι σου προκαλεί πρόβλημα. Όταν το βρεις, στείλε μας το κομμάτι να το δοκιμάσουμε κι εμείς, και αν υπάρχει πρόβλημα να διορθώσουμε το πρόγραμμα ώστε να μην κρασάρει.
 

Posted Tue 31 Oct 23 @ 11:37 am
σε ευχαριστω πολυ οκ θα το δοκιμασω τωρα
 

Posted Tue 31 Oct 23 @ 11:43 am
ειναι συλλογη η συγκεκριμενη ορισμενα tracks τα εκανε analyze και μετα ξεκινησε το θεμα που ανεφερα,να σου στειλω στοιχεια σε pm
 

Posted Tue 31 Oct 23 @ 11:49 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
To crash που έχει ανέβη στον server μας, δείχνει σχετικό με την ανάλυση τραγουδιού, το οποίο πιθανώς να έχει ήδη φτιαχτεί, οπότε θα σου στείλουμε με email να δοκιμάσεις την πιο πρόσφατη Beta.
 

Posted Tue 31 Oct 23 @ 5:19 pm
καλημερα,εκaνα οσα μου είπατε αλλα και παλι στην συγκεκριμένη συλλογή(που είχα το θέμα) με πέταξε εξω κατά την διάρκεια analyze!!!
 

Posted Wed 01 Nov 23 @ 11:36 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Βλέπω ξανά ένα crash report που ανέβηκε στον server μας, αλλά κι αυτό είναι με την Build 7746. Eίοαι σίγρουρος ότι έτρεξες την Beta Build που σου έστειλα ?

Σε κάθε περίπτωση, όπως σου εξήγησα στο email, θα πρέπει να εντοπίσεις τουλάχιστον ένα αρχείο/τραγούδι το οποίο κρασαρει και να μας το στείλεις.
 

Posted Wed 01 Nov 23 @ 5:17 pm