Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: pioneer ddj flx 10
Καλημέρα.
1.Το δεξί κουμπί slip reverce δεν ανάβει όταν το πατάς ενω το αριστερό ανάβει.
Το δοκίμασα με recordbox και ανάβει κανονικά.
2.Τα 3 κουμπιά από τα stems δεξιά κι αριστερά drums vocals inst πώς μπορώ όταν φορτώνω νέο τραγούδι να επανέρχονται.
4.Μπορεί κάποιος με τεχνικές γνώσεις να μου προτείνει ένα καλό καλώδιο USB-C male - USB-C male.
 

Posted Mon 18 Sep 23 @ 8:34 am
Για το 4 δεν θα ανυσηχούσα και ιδιαίτερα.. και εξηγώ:
Έχω ένα καλώδιο USB C Male <-> USB C Male το οποίο ήταν μέσα στη συσκευασία της Reloop Flux (κάρτα ήχου) και φαίνεται πολύ καλής ποιότητας.
Στο σπίτι το χρησιμοποιούσα συνέχεια με την Flux, και την Opus Quad, και κανά δυο φορές με τον εξωτερικό Samsung S7 SSD.
Κάποια στιγμή προς τα τέλη Αυγούστου "έβγαλα" την Opus Quad έξω σε ένα club για ένα test drive.
Το πρόβλημα ήταν οτι λόγω της διαρύθμισης του booth το καλώδιο της Flux δεν έφτανε να συνδέσω την Opus με το Laptop. Οπότε δοκίμασα να χρησιμοποιήσω ένα no name "Κινέζικο" καλώδιο που έχω για να φορτίζω διάφορες συσκευές. Όχι απλά "δούλεψε", αλλά ολόκληρη την βραδιά δεν έκανε "κιχ" όσο κι αν προσπάθησα να ζορίσω την Opus.
Όχι, δεν θα ξαναπαίξω εσκεμμένα με αυτό το καλώδιο, αλλά δείχνει και το που έχει φτάσει η αξιοπιστία του πρωτόκολου USB C.
Από τότε αγόρασα τρία δίμετρα καλώδια της Baseus (https://www.skroutz.gr/s/27709422/Baseus-Cafule-Metal-Braided-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-C-male-Mayro-2m-CATJK-D01.html) και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Βασική προϋπόθεση είναι το καλώδιο να είναι πιστοποιημένο για μεγάλες εντάσεις ρεύματος.
Αυτό που αγόρασα εγώ είναι για 5Α ρεύμα (100Watt Power Delivery)
Για controller δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το πρωτόκολλο ταχύτητας δεδομένων. Το παραπάνω καλώδιο είναι USB 2.0 (480Mbps).
Αν το ζητούμενο δεν είναι η σύνδεση controller αλλά εξωτερικού δίσκου τότε καλό είναι να πας σε USB 3.0 καλώδιο ή μεγαλύτερο, και πάντα στα 100W PD

Υ.Γ.: Και τα τρία καλώδια USB C Male <-> USB B Male που έχω και χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα, της Baseus είναι. Όχι δεν έχω καμία ιδιαίτερη αδυναμία σ' αυτή τη μάρκα, αλλά προσωπικά τα παραπάνω προϊόντα βγήκαν αρκετά καλύτερα απ' οτι περίμενα για τα χρήματα που έδωσα. Οπότε τους το αναγνωρίζω.. Best VFM σίγουρα!


Το 3 τι απέγινε; LOL!!!
 

Posted Mon 18 Sep 23 @ 9:53 am
Νομίζω ούτε το 1 και το 2 τα απάντησες Γιώργο! Σε κέρδισε το 4, που η αλήθεια είναι ότι έχει και το πιο πολύ ενδιαφέρον...
Τεσπά. Για το 1 εγώ θα πρότεινα να δοκιμάσεις με το default mapper γιατί εκεί βρωμάει η δουλειά. Όσο για το 2 υπάρχει επιλογή στα options , resetstems onload ή κάπως έτσι.
Υγ. Κανά καλώδιο για να συνδέσουμε το Mac (type c) με την sr2 έχεις να προτείνεις ; Γιατί η λύση του hub ή του ανταπτορα δεν με τρελαίνει (μην σου πω ότι σκέφτομαι μήπως ευθύνεται αυτό για τα crash, μιας και μου το κάνει μόνο με την sr2 και όχι με την flx)
 

Posted Mon 18 Sep 23 @ 4:01 pm
Το 3 τι απέγινε; LOL!!!
Χα χα το χρωστάω το 3
Εσύ μου χρωστάς το 1 και το 2 LOL!!!
Δεσμεύομαι θα το χρωστάω όταν βρεθούμε σε μπύρες LOL!!!
Δεν κάνουμε και συνέδρια πλέον να βρεθούμε από κοντά .
 

Posted Mon 18 Sep 23 @ 4:18 pm
Μας έμεινε το 1 default στο mapper πάντα.
1.Το δεξί κουμπί slip reverce δεν ανάβει όταν το πατάς ενω το αριστερό ανάβει.Επίσης και με shift slip reverce δεν ανάβοσβήνει αλλά όταν κρατάς πατημένο το shift τότε ανάβοσβήνει.
 

Posted Mon 18 Sep 23 @ 6:52 pm
πολυ περιεργο, εγω θα διεγραφα τελειως το mapper απο τον root folder και θα το αφηνα να το ξαναδημιουργησει απ την αρχη....
 

Posted Mon 18 Sep 23 @ 7:30 pm
Ok. Για το 1, εντοπίσαμε το λάθος και θα φτιαχτεί με επόμενο update
 

Posted Mon 18 Sep 23 @ 8:06 pm
dimitris_g wrote :
Υγ. Κανά καλώδιο για να συνδέσουμε το Mac (type c) με την sr2 έχεις να προτείνεις ; Γιατί η λύση του hub ή του ανταπτορα δεν με τρελαίνει (μην σου πω ότι σκέφτομαι μήπως ευθύνεται αυτό για τα crash, μιας και μου το κάνει μόνο με την sr2 και όχι με την flx)


PhantomDeejay wrote :
Υ.Γ.: Και τα τρία καλώδια USB C Male <-> USB B Male που έχω και χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα, της Baseus είναι. Όχι δεν έχω καμία ιδιαίτερη αδυναμία σ' αυτή τη μάρκα, αλλά προσωπικά τα παραπάνω προϊόντα βγήκαν αρκετά καλύτερα απ' οτι περίμενα για τα χρήματα που έδωσα. Οπότε τους το αναγνωρίζω.. Best VFM σίγουρα!!!

Αυτή η απάντηση δεν σου κάνει;

Εκτός από τα Baseus έχω (και επίσης χρησιμοποιώ συχνά) και δύο UGREEN. Επίσης πολύ καλά καλώδια (USB C male <-> USB B Male)
https://www.skroutz.gr/s/24608501/Ugreen-Printer-Scanner-Cable-USB-C-male-USB-B-male-Mayro-2m-50446.html

(Τα Baseus δεν τα βρίσκω στο Skroutz πλέον)
 

Posted Mon 18 Sep 23 @ 8:26 pm
PhantomDeejay wrote :
]Υ.Γ.: Και τα τρία καλώδια USB C Male <-> USB B Male που έχω και χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα, της Baseus είναι.
Αυτή η απάντηση δεν σου κάνει;

(Τα Baseus δεν τα βρίσκω στο Skroutz πλέον)

Μου εκανε αλλα ουτε εγω τα βρηκα στο σκρουτζ, γι' αυτο ρωτησα!!! χαχαχαχα
 

Posted Tue 19 Sep 23 @ 6:36 am
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
δειτε και udg ειναι οικονομικα και προς το παρον δειχνουν σουπερ
 

Posted Wed 20 Sep 23 @ 1:09 pm