Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: ΑΓΟΡΑ VIRTUAL DJ
Γεια σας... Ηθελα να ρωτήσω 1) πόσο στοιχίζει μια αγορά Virtual που θα με καλύψει να έχω όλες τις λειτουργίες, 2) κι αν γίνει η αγορά όποια και έκδοση να βγαίνει θα πρέπει να πληρώνω κάτι? 3) Εχω ένα κοντρόλερ Pioneer ddj-rr αν αργότερα πάρω άλλον θα πρέπει να πληρώσω κάτι? 4) και μπορώ να έχω το Virtual σε 2 pc? Δεν παίζω επαγγελματικά παρά μόνο στο σπίτι μου... Ευχαριστώ!
 

Posted Thu 15 Dec 22 @ 7:30 pm
1) Η πλήρης έκδοση κοστίζει 300 δολάρια + ΦΠΑ. Με βάση την σημερινή ισοτιμία η τελική τιμή είναι 361 ευρώ.
2) Όχι. Θα έχεις δωρεάν updates εφ' όρου ζωής
3) Όχι. Η πλήρης έκδοση δουλεύει με όλους τους controllers, τωρινούς και μελλοντικούς.
4) Ναι. Βασικά μπορείς να το έχεις σε όσους υπολογιστές θέλεις (εντός φυσιολογικών ορίων) αλλά μόνο 2 υπολογιστές κάθε φορά μπορούν να έχουν την άδεια PRO ενεργοποιημένη.
 

Posted Fri 16 Dec 22 @ 9:57 am
Ευχαριστώ για την απάντηση.... Υπάρχει πιο φθηνή επιλογή αγοράς αν θέλω μόνο τον συγκεκριμένο κοντρόλερ να χρησιμοποιώ, και να έχω φυσικά τις υπόλοιπες λειτουργίες όπως τα Steam??
 

Posted Fri 16 Dec 22 @ 10:12 am
Δυστυχώς όχι.
Η DDJ-RR δεν έχει άδεια Home Plus.
Επίσης τα stems είναι διαθέσιμα και χωρίς άδεια χρήσης.
 

Posted Fri 16 Dec 22 @ 10:38 am
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
 

Posted Fri 16 Dec 22 @ 11:00 am
Αλλες 3 ερωτησούλες: 1) Αγόρασα την άδεια Pro, έκανα εγκατάσταση αφού απεγκατέστησα την παλιά έκδοση, αλλά δεν μου έφτιαξε φάκελο στα Έγγραφα τι κάνω τώρα για να έχω τις ρυθμίσεις που είχα πριν? 2) Πρέπει να δηλώσω κάτι κάπου με την αγορά? βέβαια δεν μου έχει έρθει κάποιος κωδικός ή serial για να βάλω στην εγκατάσταση πέρα απο την σύνδεση μου (όπου φάνηκε και η αγορά), 3) θέλω να καταργήσω το 1ο email μου γιατί δεν χρησιμοποιείται πια, και να μπει σαν κύριο το 2ο που έχω δηλώσει.
 

Posted Fri 16 Dec 22 @ 3:51 pm
1) Για "νέες" εγκαταστάσεις το VirtualDJ δεν χρησιμοποιεί πλέον τον φάκελο Documetns\VirtualDJ.
Για να πας στη νέα θέση, άνοιιξε τις ρυθμίσεις του προγράμματος, επέλεξε την καρτέλα επιλογές, και πάτα το μικρό γρανάζι στο κάτω δεξί μέρος του παράθυρου.

2) Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ή να δηλώσεις κάτι. Και ναι, δεν υπάρχουν πλέον serial numbers. Απλά κάνεις login στο πρόγραμμα με τους κωδικούς σου.

3) Πας εδώ: https://www.virtualdj.com/users/edit.html και το αλλάζεις.
 

Posted Sat 17 Dec 22 @ 5:14 pm
Σε υπέρ ευχαριστώ....
 

Posted Sat 17 Dec 22 @ 5:31 pm