Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Αγορά virtual
Καλησπερα παιζω σε ένα ιντερνετικό ράδιο και θέλω να αγοράσω την έκδοση home plus με τον μηνα, ποιοειναι το κόστος;Η συμφέρει να παρω την έκδοση pro ;Και ποιοα είναι η διαφορά μεταξύ τους;ευχαριστώ εκ τον πρωτερον
 

Posted Fri 25 Jun 21 @ 8:29 am
Κατ' αρχήν η έκδοση Home PLUS είναι εφάπαξ αγορά, και όχι μηνιαία συνδρομή.
Επιπρόσθετα η έκδοση Home PLUS αφορά συνήθως συγκεκριμένο controller (ή άδεια αναλογικού μίκτη)

Τώρα η έκδοση PRO υπάρχει σε δύο μορφές:
1) Συνδρομητική (με το μήνα) με κόστος 21 ευρώ το μήνα (PRO Monthly) και
2) Εφάπαξ αγορά με κόστος 322 ευρώ (PRO Infinity)

Σημείωση: Η συνδρομητική έκδοση (με το μήνα) είναι συνδρομή. Αυτό σημαίνει οτι δεν είναι "δόσεις" ώστε να σταματήσεις κάποια στιγμή να πληρώνεις όταν συμπληρώσεις ένα Χ ποσό και να σου μείνει η άδεια. Έχεις την άδεια για όσο διάστημα πληρώνεις, και αν κάποια στιγμή θελήσεις να αγοράσεις την PRO Infinity θα πρέπει να πληρώσεις ολόκληρο το ποσό.

Τώρα:
Όσο αφορά το "νομικό" κομμάτι, για αυτό που θες να κάνεις χρειάζεσαι σίγουρα άδεια PRO.
Όσο αφορά το "τεχνικό/πρακτικό" κομμάτι θα πρέπει να εξετάσεις πολύ καλά τι θες να κάνεις για να αποφασίσεις. Αν θες να κάνεις εκπομπή απευθείας μέσω του VirtualDJ σε Shoutcast/Icecast server πάλι χρειάζεσαι την άδεια PRO καθώς η άδεια ΗΟΜΕ δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία.
Αν κάνεις εκπομπή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (π.χ. μέσω virtual audio loop στο BUTT) τότε ενώ ίσως μπορείς να το καταφέρεις με την άδεια HOME και πάλι θα πρέπει να το εξετάσεις πολύ προσεκτικά.
Όπως σου ανέφερα η άδεια HOME είναι δεμένη με συγκεκριμένο υλικό (controller ή αναλογικό μίκτη) και οποιαδήποτε μελλοντική μεταβολή του εξοπλισμού σου θα απαιτήσει αγορά νέας άδειας.

Συμπερασματικά, εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις άδεια PRO για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Το αν θα πάρεις PRO Monthly (συνδρομή) ή PRO Infinity (εφάπαξ αγορά) είναι κάτι που πρέπει να το αποφασίσεις μόνος σου.
Σίγουρα, αν χρειαστείς το πρόγραμμα αρκετό καιρό, η έκδοση PRO Infinity σε συμφέρει οικονομικά. (αρχίζεις να κερδίζεις από την αγορά του Infinity σε σχέση με τη συνδρομή μετά από 16 μήνες)
Από την άλλη, αν απλά θες να κάνεις το γούστο σου για 2-3 μήνες και να δεις πως θα πάει το πράγμα μπορείς να πάρεις τη συνδρομή.

Τέλος, "δόσεις" απευθείας δεν μπορείς να βάλεις. Μόνο έμμεσα χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα και φυσικά με τους όρους της τράπεζας/κάρτας σου.


Υ.Γ.: Το πλεονέκτημα της άδειας PRO Montly είναι οτι πληρώνεις μόνο για όσο και όποτε την χρειάζεσαι. Φυσικά η ελάχιστη μονάδα αγοράς/πληρωμής είναι ο μήνας. Όμως μπορείς να διακόψεις και να ξαναξεκινήσεις την συνδρομή σου όσες φορές θέλεις χωρίς κανένα πρόβλημα.
Όταν διακόπτεις την συνδρομή, εξακολουθείς να έχεις άδεια PRO για το υπόλοιπο των 30 ημερών που έχεις πληρώσει. Όταν ξαναξεκινάς τη συνδρομή αποκτάς την άδεια PRO άμεσα και οι 30 μέρες σου αρχίζουν να μετρούν από τη στιγμή εκείνη.
 

Posted Fri 25 Jun 21 @ 9:00 am
Σε ευχαριστώ πολλυ είσαι Κατατοπιστικος παρα πολυ. Μάλλον θα παω σε pro. Όταν κάνω την αγορά, μου έρχεται κάποιο linc για να το κατεβασω;Και αφορά μόνο για ένα ps; γιατί έχω δυο.
 

Posted Fri 25 Jun 21 @ 9:18 am
Όταν κάνεις την αγορά φρόντισε να είσαι συνδεδεμένος σ' αυτό εδώ το forum με το λογαριασμό σου όπως και τώρα που κάνεις post.
Μόλις κάνεις την αγορά η άδεια σου θα δεθεί με το λογαριασμό σου. Στη συνέχεια κάνεις log in στο VirtualDJ με τα στοιχεία που χρησιμοποιείς κι εδώ και είσαι έτοιμος.

ΟΧΙ δεν θα σου έρθει κάποιο link να κατεβάσεις το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα είναι το ίδιο για όλους (ακόμα και τους χρήστες χωρίς άδεια).
Το log in στο πρόγραμμα κάνει όλη τη δουλειά (το ξεκλείδωμα των δυνατοτήτων του)

Τέλος μπορείς να κάνεις log-in σε όσους υπολογιστές θέλεις, ΑΛΛΑ μόνο δύο υπολογιστές μπορούν ταυτόχρονα να έχουν ενεργοποιημένη την άδεια PRO. Αυτό σημαίνει οτι αν κάνεις log-in σε ένα τρίτο υπολογιστή, ο πρώτος θα κάνει log-out και την επόμενη φορά που θα τον χρησιμοποιήσεις θα χρειαστεί ξανά log-in.
Ακούγεται πιο πολύπλοκο απ' ότι είναι. Είναι πραγματικά απλό.
Και αν χρησιμοποιείς μόνο 2 PC τότε δεν θα έχεις ούτε αυτό το "log-in / log-out" αφού θα μένουν μόνιμα και τα δύο συνδεδεμένα με ενεργοποιημένη την άδεια PRO
 

Posted Fri 25 Jun 21 @ 12:32 pm
Σε ευχαριστώ παρα πολυ φίλε μου, θα Ακουλωθησω όλα όσα μου είπες. Αν χρειαστώ κάτι μπορώ να ενοχλησω παλι;
 

Posted Fri 25 Jun 21 @ 3:56 pm
Φυσικά. Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να βοηθάμε.
 

Posted Sun 27 Jun 21 @ 9:37 am
Καλησπέρα κι από 'μένα. 'Όσων αφορά την άδεια pro , πού βγαίνουν οι δόσεις για την infinity με πιστωτική, γιατί δεν είδα κάπου.
 

Posted Mon 10 Apr 23 @ 10:09 am
Η άδεια δεν βγαίνει με κάποιο ειδικό τρόπο. Απλά επιλέγεις την πληρωμή με κάρτα.
Στην κάρτα χρεώνεται εφάπαξ όλο το ποσό. Αλλά αν έχεις πιστωτική κάρτα τότε ανάλογα με τους όρους της κάρτας σου μπορείς να εξοφλήσεις αυτό το ποσό με δόσεις στην τράπεζα σου η οποία λογικά θα σε χρεώσει και κάποιους τόκους. Αλλά αυτό είναι θέμα καθαρά της κάρτας σου και τους όρους σύμβασης με την τράπεζά σου.
 

Posted Mon 10 Apr 23 @ 10:30 am
Ε,ναι αυτό το ξέρω. Άρα δεν έχει δόσεις, γιατί όταν λέμε δόσεις εννοούμε άτοκες π.χ. 6 ή 12. Αν είναι με τόκους θα βγει 1000!
 

Posted Mon 10 Apr 23 @ 10:41 am
PhantomDeejay wrote :
Τέλος, "δόσεις" απευθείας δεν μπορείς να βάλεις. Μόνο έμμεσα χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα και φυσικά με τους όρους της τράπεζας/κάρτας σου.

Νομίζω οτι αυτό που έγραψα ήταν ξεκάθαρο.
Δεν ισχυρίστηκα πουθενά οτι μπορείς να βάλεις δόσεις και μάλιστα άτοκες.
Και όχι, όταν ο Κωτσόβολος π.χ. σου λέει 6/12/24 δόσεις δεν εννοεί πάντα άτοκες.
Και το πόσο που θα βγει, εξαρτάται από τους όρους της κάρτας σου και το σε πόσες δόσεις θα διαλέξεις εσύ να το πληρώσεις.
Αν π.χ. σπάσεις το ποσό σε 4 δόσεις, μια λογική προσαύξηση θα είναι της τάξης των 5-10 ευρώ στο σύνολο. Αν πας για 12/24 ή 40 δόσεις τότε ναι θα σου βγει πολύ πιο πάνω.
 

Posted Mon 10 Apr 23 @ 11:28 am
Μην αρπάζεσαι φίλε μου. Δεν κατηγόρησα εσένα για κάτι. Απλά είχα σαν απορία, μήπως και ήταν κάποια επιλογή για δόσεις που δεν την έβρισκα. Την εταιρεία "κατηγορώ" που δε δίνει τη δυνατότητα δόσεων. Έχουν αυξήσει τις άδειες (όλες οι εταιρείες) κατά 100+ ευρώ, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει απλησίαστες. Οπότε ναι, 12 άτοκες θα βοηθούσαν. Ευχαριστώ για το χρόνο σου και καλές γιορτές.
 

Posted Mon 10 Apr 23 @ 11:47 am
Δεν ξέρω γιατί θεώρησες οτι "αρπάζομαι".
Απλά εξήγησα όσο πιο καλά μπορώ το τι έγραψα.
Και η τιμή του VirtualDJ είναι σταθερή εδώ και τουλάχιστον 16 χρόνια: 300 δολάρια + ΦΠΑ
Αυτό που έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια είναι η ισοτιμία ευρώ / δολαρίου, και ο Ελληνικότατος ΦΠΑ (από 18% κάποτε σε 23% σήμερα)
 

Posted Mon 10 Apr 23 @ 11:57 pm