E ovako...Imam zvucnu karticu sa 2 "mono separated" outputa i imam mixetu...kada odem u config podesim da mi je output "external mixer", a zvucna mono separated...Dok se mix snima sve je ok, levi kanal je levi u programu desni je desni, eq rade, sve je ok...Medjutim kad pustim da odslusam usnimljeni mix, on pusta kao da su mi oba kanala istovremeno bila pustana tj. pesme se preplicu ali ne onako kako je to bilo dok sam mixovao. Kao da kad pustam u winampu mp3 fajl ne "razume" sta sam radio dok sam mixovao...nisam bas najbolje objasnio problem ali stvarno ne znam sta da radim...ako je neko imao slican problem ili zna kako da ga resi, please help me!
Hvala unapred...
Hvala unapred...
Posted Thu 04 Jun 09 @ 9:57 am
Nisam ni ja siguran sta si uradio, da li si pomerao Crossfader prilikom snimanja mixa? Za snimanje mixa najbolje da nabavis 2xstereo zvucnu karticu.
Posted Thu 04 Jun 09 @ 2:18 pm
Nakaci mixer na line in na racunaru i stikliraj u vdj da ti snima sa lajna... Ja bih pre koristio neki drugi soft za snimanje
Posted Fri 05 Jun 09 @ 10:02 am
Ne vidim zasto bi koristio neki drugi softver kada VDJ to od prve verzije radi kako treba? Meni je uvek radio, samo treba podesiti kako treba ;)
Posted Fri 05 Jun 09 @ 2:14 pm
Pa jedan od bitnijih razloga je taj sto u SF vidim kako mi se ponasaju peakovi dok snimam.... U VDJ mozes samo da naslutis, a ova stavka se Boga mi ne naslucuje-treba da se VIDI!
Posted Tue 09 Jun 09 @ 1:53 pm
cackaj po tome i ja sam imo taki problem donedadvno ali neznam kako sam ga rjesio valjda klik vamo klik tamo
Posted Sun 21 Jun 09 @ 2:32 am