Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: ΥΓΡΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΠΝΟΥ - Page: 2
Για να καταλάβεις τι με μπερδεύει σε αυτο με το απεσταγμένο νερό, κοίτα τι λέει ο τύπος του Djshop:

https://youtu.be/8KOTMfI9ZDk?feature=shared

Προφανώς είναι "ιδιαιτερότητα" του συγκεκριμένου καθαριστικού υγρού της BeamZ.
Λογικά είναι το καθαριστικό αυτό που θέλει διάλυση με απιονισμένο νερό.

Στο λέω γιατί τόσα χρόνια, τα καθαριστικά που χρησιμοποιώ εγώ (3-4 άλλες μάρκες) και δεν θέλουν διάλυση, και βασικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ η χρήση τους (και ο καθαρισμός της μηχανής) σε κλειστό χώρο (ή/και να εισπνέεις απευθείας τον "καπνό" που βγαίνει κατά τον καθαρισμό)

Εδώ ο άνθρωπος απλά πρέσαρε το καθαριστικό σαν να ήταν απλό υγρό.
Οπότε λογικά είναι οι οδηγίες του υγρού που ζητούν διάλυση (και λογικά με συγκεκριμένη αναλογία).
Πάντα διαβάζουμε τις οδηγίες χρήσης τέτοιων υγρών. Οπότε αν το καθαριστικό σου ζητάει διάλυση, go for it.
Από την άλλη αν (όπως το δικό μου) δεν γράφει τίποτα για διάλυση, τότε ενδεχόμενη διάλυση με νερό μάλλον θα κάνει περισσότερο κακό (ή/και ζημιά) παρά καλό..

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια από τους συναδερφουσ-τεχνικούς για θέμα άσχετο του VDJ. Εχω μια καπνομηχανη της fos που μου βούλωσε. Καθόταν όλο το χειμώνα και μάλλον μου θύμωσε. Υπάρχει κανένας τρόπος να την ξεβουλώσω ή πάω για καινούριο καυστήρα; Ευχαριστώ προκαταβολικα

Δεν πετάει καθόλου; Αν πετάει έστω και λίγο, έστω και "άκαυτο", τότε μπορεί να επανέρθει με υγρό καθαρισμού.

Την πρέσα την ακούς να δουλεύει;

Ναι την πρέσσα την ακούω. Τρομπάρει. Πέταξε λίγο στην αρχή και μετά τελος

Λοιπόν τον έβαλα τώρα να τον δοκιμάσω. Στην αρχή έβγαλε μια καλή αλλά μετά έπεσε πόλυ η πίεση που πέταγε και μετά από λίγο βγάζει ελάχιστο παλι
Edit. Επίσης κουφό. Οταν βγάζω το μπιτόνι με το λάδι και μένει το σωληνάκι στον αέρα βγάζει έστω και αυτό τον λίγο καπνό. Όταν το κουμπώνω στο λάδι δεν πετάει τίποτα

χωρις να χω την παραμικρη ιδεα απο καπνους αλλα λογω συναφειας στο κυριο επαγγελμα θα σου πω πως ειναι βουλωμενη...δοκιμασε διαφορετικα καθαριστικα και το πολυ πολυ ανοιξε την... η αντλια που πρεσσαρει λογικα ειναι μια κοκκινη (η μπλε) μαγνητικη βαλβιδα σν αυτη που χουν οι καφετιερες...ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βουλωσει αυτη.... το προβλημα σου ειναι ειτε λιγο πριν ειτε λιγο μετα

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Την άνοιξα. Είχε τσακίσει το σωληνάκι στη διαδρομή πριν την αντλία. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να έγινε αυτό. Τελοσπαντων. Γλυτωσαμε τα χειρότερα γιατί πήγαινα για καυστήρα ολοταχώς. Σε κάθε περίπτωση και για μελλοντική χρήση αν ξέρει κάποιος ποια είναι τα προβλεπόμενα καθαριστικά για τέτοια περίπτωση ας μας πει